Scroll up

Technisch Service medewerker

Innovatec is op zoek naar een Technisch Service Medewerker die met technische kennis van Elektrotechniek onze Field Service Engineers ondersteunt bij storingen en problemen die zich voordoen tijdens installaties bij klanten.

Onze technische hulplijn ..
Je bent verantwoordelijk voor het bieden van technische en elektrische ondersteuning aan de Field Service Engineers en speelt een belangrijke rol in het oplossen van installatieproblemen, het identificeren van ontbrekende onderdelen, verduidelijken van lay-outs en 3D-tekeningen.

Met name de ondersteuning bij technische en elektrische storingen is voor ons van belang. Jij weet precies wat de Field Service Engineer dient te doen om de aansluiting van stroomkabels correct te laten verlopen. Je bent bevoegd om problemen zelfstandig op te lossen en verbetervoorstellen te doen. Je hebt de verantwoordelijkheid om de Field Service Engineers tijdig en correct te informeren, zodat zij efficiënt kunnen handelen.

Van service naar sales ..
Daarnaast ben je betrokken bij salesactiviteiten, waarbij je offertes opstelt en servicecontracten aanbiedt aan klanten. Als Technisch Service Medewerker rapporteer je aan de Manager Service.

Onze kandidaat ..
We zoeken iemand met een technische achtergrond en relevante kennis van installaties. Bij voorkeur heeft onze kandidaat kennis van Elektrotechniek. Ervaring in het bieden van technische ondersteuning aan buitendienstmedewerkers is een pluspunt. Om effectief te kunnen communiceren met onze Field Service Engineers en klanten is het van belang dat je zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft. Daarnaast is onze kandidaat proactief, analytisch en resultaatgericht, en kan hij/zij goed omgaan met deadlines.

Waarom je bij ons wilt werken ..
Werken bij Innovatec betekent werken met plezier en passie. Door de ruimte te krijgen om zelf met ideeën te komen en ze uit te voeren, halen we het beste naar boven in onze mensen.

Daarom voelt ons team zich betrokken bij de organisatie en zijn wij trots op ons werk. Deze trots leidt tot betere processen en tevreden klanten. En daar staan we voor! Uiteraard is dit nog niet alles en bieden wij je de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een veelzijdige functie voor 40 uur per week (32 of 36 uur is bespreekbaar);
  • Een salaris dat past bij je werkervaring en functie. De salarisrange ligt tussen de € 3.000 - € 3.500,- bruto per maand op basis van fulltime werkweek;
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV- dagen (o.b.v. fulltime dienstverband)
  • De keuze om je ADV om te zetten in extra salaris;
  • Pensioen ondergebracht bij het PME;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer (boven de 10 kilometer woon/werkafstand), zonder gemaximeerd bedrag;
  • Overige arbeidsvoorwaarden uit de Metalektro CAO. Innovatec volgt deze CAO.
     

Enthousiast geworden!
Wij ontvangen graag jouw sollicitatie en eventuele motivatie via solliciteren@innovatec.com. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Bertan van Noord, Manager Service, bereikbaar op 06 22 18 18 32.

Meer over Innovatec
Innovatec is onderdeel van EW GROUP en is producent van innovatieve oplossingen voor de kuikenbroederij. We zijn een hecht bedrijf met korte lijnen. Dat betekent dat we makkelijk bij elkaar binnenlopen en snel kunnen schakelen. Sinds 1991 kennen wij de wereld van de broederij automatisering en mechanisatie. Daarmee is Innovatec Europa's meest ervaren leverancier in dit gespecialiseerde vakgebied. Vanuit onze hoofdvestiging in Asperen zijn al in meer dan 50 landen ruim 950 klantgerichte oplossingen geleverd. Van stand-alone units tot complete productielijnen. Het totale proces van verkoop, engineering, productie, montage tot en met After Sales & Service vindt in eigen beheer plaats.

  volgende vacature