Scroll up

Sales Manager

Een gevarieerde job

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en verder uitbouwen van de Europese markt waarin Innovatec actief is. Je ontwikkelt en implementeert het verkoop- en marketingplan. Je creëert en onderhoudt relaties met klanten en belangrijke mensen en organisaties in de markt. Tevens maak je voorstellen en presenteert het project aan de klant.

Dat klink interessant! Maar wat doet Innovatec precies?

Innovatec is producent van innovatieve oplossingen voor de kuikenbroederij. Sinds 1991 kennen wij de wereld van de broederij automatisering en mechanisatie. Daarmee is Innovatec Europa's meest ervaren leverancier in dit gespecialiseerde vakgebied.
Vanuit onze hoofdvestiging in Asperen zijn al in meer dan 50 landen ruim 950 klantgerichte oplossingen geleverd. Van stand-alone units tot complete productielijnen. Het totale proces van verkoop, engineering, constructie, productie, montage tot en met After Sales & Service vindt in eigen beheer plaats.

En wat zijn de taken die bij deze functie horen?
 • ​Het realiseren van omzet en marge in overeenstemming met jaarlijkse begrotingen
 • Offertes maken en voorstellen doen aan de klant
 • Selecteren en werven van nieuwe klanten
 • De wensen van de klant vertalen in geschikte oplossingen
 • Bouwen aan onze marktpositie in een van de afzetgebieden
 • Bezoeken en deelnemen aan handelsbeurzen, congressen en seminars
 • Monitoren van marktontwikkelingen en trends
 • Internationaal reizen voor ongeveer 50% van de tijd
 • Rapportering en verantwoording aan de directeur Sales & Marketing

 

Mooi bedrijf en een leuke functie!
Wat voor type persoon zoeken jullie?

Je bent een enthousiaste verkoper, ondernemend en commercieel ingesteld. Je beschikt over de juiste vaardigheden om relaties op te bouwen en te onderhouden. De functie vereist een hoge mate van flexibiliteit en onafhankelijkheid. Onze voorkeur betreft een kandidaat die beschikt over inhoudelijke kennis en een netwerk binnen de pluimvee/landbouwsector. Mocht je hier niet over beschikken maar wel geïnteresseerd zijn, weet ons te overtuigen!

Overige harde functie-eisen:

 • Een afgeronde HBO- of universitaire opleiding in de richting van techniek, agribusiness, dier en veehouderij, of soortgelijk
 • Een commercieel technische achtergrond en een bewezen commercieel track record.
Daar voldoe ik aan! Wat kan ik verwachten?

Een hecht bedrijf met korte lijnen. Dat betekent dat we makkelijk bij elkaar binnenlopen en snel kunnen schakelen. Je komt ook te werken in een dynamische en internationale werkomgeving, we zijn in ruim 50 landen actief. We hebben uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en geen dag is saai gezien de uitdagende technische projecten die het verschil maken op de markt. Tot slot zijn we een stabiel bedrijf dat tevens deel uitmaakt van de sterke EW GROUP.

De volgende zaken zijn bij ons vanzelfsprekend:

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
   
Hebben we je overtuigd?

Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet! Dit kan via: solliciteren@innovatec.com. Mocht je functie inhoudelijke vragen of vragen over de sollicitatieprocedure hebben, dan kun je bellen naar: 0345 642 995 en vragen naar Peter Benschop (HR-adviseur).

Voor meer informatie over Innovatec en onze oplossingen kun je terecht op innovatec.com.

Mail to a friend

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.

Volgende vacature 
'Boost your career'