Scroll up

Machinebouwer

Een gevarieerde job

Binnen een enthousiast productieteam bouw je mee aan productielijnen voor broederij mechanisatie. De variatie binnen ons product aanbod maakt dat geen dag hetzelfde is. Daarom ben jij een teamplayer, flexibel, maar bovenal heb je gevoel en passie voor techniek. 

Dat klink interessant! Maar wat doet Innovatec precies?

Innovatec is producent van innovatieve oplossingen voor de kuikenbroederij. Sinds 1991 kennen wij de wereld van de broederij automatisering en mechanisatie. Daarmee is Innovatec Europa's meest ervaren leverancier in dit gespecialiseerde vakgebied.
Vanuit onze hoofdvestiging in Asperen zijn al in meer dan 50 landen ruim 950 klantgerichte oplossingen geleverd. Van stand-alone units tot complete productielijnen. Het totale proces van verkoop, engineering, constructie, productie, montage tot en met After Sales & Service vindt in eigen beheer plaats.

En wat zijn de taken die bij deze functie horen?
 • Het assembleren van machines aan de hand van stuklijsten
 • Het testen van enkelvoudige machines tot en met totale inrichtingen
 • Indien nodig geef je ondersteuning aan voorkomende productiewerkzaamheden
 • Je bent bereid om werkzaamheden in het buitenland te verrichten
   
Mooi bedrijf en een leuke functie! Wat voor type persoon zoeken jullie?

Techniek maakt je blij, daar haal jij je passie uit. Je bent zelfstandig in staat om een grote diversiteit aan taken af te handelen. Je bent gedreven en werkt graag in teamverband. Tevens ben je flexibel en bezit geen 9 tot 5 mentaliteit.
Barst je van de ambitie? Dat is mooi want deze functie maakt het mogelijk om door te groeien tot Field Service Engineer. Wil je het lekker bij Machinebouw laten? Uiteraard ook prima!

Tot slot voldoe je aan de volgende harde eisen:

 • Technische opleiding afgerond, bij voorkeur met WTB/mechatronica achtergrond
 • ​Ervaring als Machinebouwer of TIG-Lasser
 

 

Daar voldoe ik aan! Wat kan ik verwachten?

Een hecht bedrijf met korte lijnen. Dat betekent dat we makkelijk bij elkaar binnenlopen en snel kunnen schakelen. Je komt ook te werken in een dynamische en internationale werkomgeving, we zijn in ruim 50 landen actief. We hebben uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en geen dag is saai gezien de uitdagende technische projecten die het verschil maken op de markt. Tot slot zijn we een stabiel bedrijf dat tevens deel uitmaakt van de sterke EW GROUP.

De volgende zaken zijn bij ons vanzelfsprekend:

 • Marktconform salaris
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
   
Hebben we je overtuigd? 

Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet!
Dit kan via: solliciteren@innovatec.com.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jannie van der Meijden (HR) via solliciteren@innovatec.com.

Voor meer informatie over ons en onze oplossingen kun je terecht op innovatec.com.

Mail to a friend

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Volgende vacature 
'Boost your career