Scroll up

Enthousiaste stagiair(e) Engineering voor onze Software/Hardware afdeling

 
Stage Engineering, afdeling Software/Hardware

Innovatec is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) Engineering voor onze Software/Hardware afdeling. Bij ons krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse technische projecten en processen, waarbij je samenwerkt met ons ervaren team van engineers.

Als Engineering stagiair(e) speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en optimalisatie van innovatieve oplossingen. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen in verschillende aspecten van engineering en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Met onze afdeling zijn we in staat om veel verschillende taken uit te voeren, zowel op de werkvloer als op kantoor, waardoor we een veelzijdige ondersteuning kunnen bieden. In de productieomgeving zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in het af-testen van machines en het uitvoeren van IO-tests. Dit houdt in dat we de machines grondig testen om ervoor te zorgen dat ze naar behoren functioneren en voldoen aan de vereiste specificaties.

Daarnaast hebben we ook kennis van het ontwikkelen van PLC+Touchpanel software. De PLC software en de software voor touchpanelen die wij gebruiken ontwikkelen wij zelf. Hierbij regelen wij o.a. frequentie regelaars in, zodat de gebruiker in staat om de machines efficiënt en nauwkeurig te bedienen.

Naast de softwareontwikkeling zijn we ook betrokken bij het af-testen van machines in de productie. We zorgen ervoor dat de machines grondig worden getest voordat ze worden vrijgegeven voor gebruik. Dit omvat het uitvoeren van uitgebreide tests en controles om ervoor te zorgen dat de machines veilig en betrouwbaar zijn.

Bovendien hebben we kennis op het gebied van hardware engineering. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van hardwarecomponenten voor de machines. Dit omvat het selecteren van de juiste componenten, het ontwerpen van elektrische schema’s en het zorgen voor een goede integratie met andere systemen.

Naast de ervaring die je op kunt doen krijg je natuurlijk ook de ruimte om jouw schoolopdracht uit te werken. Afhankelijk van de tijd die je hier voor nodig hebt bepalen wij samen op welke dagen je aan de schoolopdracht werkt en op welke dagen je meeloopt op de afdeling.

 
 
Onze stagiair(e)...

Een proactieve houding en een sterke motivatie om te leren en te groeien zijn eigenschappen die we graag zien bij onze stagiair(e)s. Bovendien ben je in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor toegewezen taken.

Waarom je bij ons stage wilt lopen

​Stagelopen bij Innovatec betekent het vak van Engineering met plezier en passie leren. Door de ruimte te krijgen om zelf met ideeën te komen en ze uit te voeren, halen we het beste naar boven in onze mensen.

Daarom voelt ons team zich betrokken bij de organisatie en zijn wij trots op ons werk. Deze trots leidt tot betere processen en tevreden klanten. En daar staan we voor! Als stagiair(e) ontvang je begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals binnen het vakgebied.

Daarnaast bieden wij je uiteraard een goede stagevergoeding en zijn er mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei binnen onze organisatie, denk hierbij aan een bijbaantje na afloop van de stage of een baan na afronding van je studie.

Enthousiast geworden!

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie en eventuele motivatie via solliciteren@innovatec.com. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Tess Rödel, HR Adviseur, bereikbaar op 06 45 14 57 12

Voor meer informatie over Innovatec en onze oplossingen kun je terecht op innovatec.com.

volgende stageplaats 
boost your career 

Erkend leerbedrijf