Scroll up

Enthousiaste stagiair(e) voor de Engineering afdeling

Stage Engineering

Innovatec is op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor de Engineering afdeling. Bij ons krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse technische projecten en processen, waarbij je samenwerkt met ons ervaren team van engineers.

Als Engineering stagiair(e) speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en optimalisatie van innovatieve oplossingen. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen in verschillende aspecten van engineering en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Je taken en verantwoordelijkheden als Engineering stagiair(e) omvatten onder andere het bieden van ondersteuning aan het engineeringsteam bij lopende projecten. Je zult assisteren bij het ontwerpen, testen en verbeteren van technische systemen en componenten. Daarnaast voer je technische analyses uit en verzamel je relevante gegevens om het proces te ondersteunen.

Met jouw creatieve oplossingen lever je waardevolle input aan ons team van Engineers. Bovendien ben je betrokken bij het opstellen van technische documentatie en rapporten om de voortgang van de projecten te documenteren.

Naast de ervaring die je op kunt doen krijg je natuurlijk ook de ruimte om jouw schoolopdracht uit te werken. Afhankelijk van de tijd die je hier voor nodig hebt bepalen wij samen op welke dagen je aan de schoolopdracht werkt en op welke dagen je meeloopt op de afdeling.

Onze stagiair(e) ..
Een proactieve houding en een sterke motivatie om te leren en te groeien zijn eigenschappen die we graag zien bij onze stagiair(e)s. Bovendien ben je in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor toegewezen taken.
 
Stage MBO wtb mechatronica
Waarom je bij ons stage wilt lopen ..
Stagelopen bij Innovatec betekent het vak van Engineering met plezier en passie leren. Door de ruimte te krijgen om zelf met ideeën te komen en ze uit te voeren, halen we het beste naar boven in onze mensen.

Daarom voelt ons team zich betrokken bij de organisatie en zijn wij trots op ons werk. Deze trots leidt tot betere processen en tevreden klanten. En daar staan we voor! Als stagiair(e) ontvang je begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals binnen het vakgebied.

Daarnaast bieden wij je uiteraard een goede stagevergoeding en er zijn mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei binnen onze organisatie, denk hierbij aan een bijbaantje na afloop van de stage of een baan na afronding van je studie.
 
Enthousiast geworden!

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie en eventuele motivatie via solliciteren@innovatec.com. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Tess Rödel, HR Adviseur, bereikbaar op 06 45 14 57 12

Voor meer informatie over Innovatec en onze oplossingen kun je terecht op innovatec.com.

volgende stageplaats 
boost your career 

Erkend leerbedrijf